Dnešní příspěvek je tak trochu zvláštní. První mě oslovila kniha...ale jen na chvíli. V tuto chvíli, týden po víkendovém workshopu Mapy života, na mě z této knihy najednou vykoukne báseň na str.126, která je z našeho víkendu jak vystřižená...chci se o ni s vámi podělit.

Kradu si tento název pro svůj článek z názvu webu jedné mojí známé. Spojilo nás právě toto téma: "péče o svoje prsa, o zdraví". A tak jsme si povídaly...a tak mi přišlo škoda se nepodělit. Se souhlasem, samozřejmě :-). Štěpánka je inspirativní...posuďte sami ;-) (odkaz v obrázku)

Nedávno jsme s kamarádem diskutovali o tvorbě webu, o referencích..."proč je na webu nemáš?", zeptal se mě najednou. "Jsou jasné, člověk si z nich udělá představu, nasměrují, motivují....to by mohlo být fajn, ne?"

V prosinci roku 2020 mi oslovil článek Aleše Boreckého zveřejněný na webu psychologie.cz. Jsem odběratel, snad tedy nebude vadit, když níže budu citovat
a zvýrazním pro čtenáře mého blogu jen tu důležitou část, která koneckonců na fb
už zveřejněna byla.

Dárky...

22.12.2020

Letos ještě víc než jindy přemýšlím v tomto vánočním období o dárcích.
Já vánoční dárky moc nepotřebuji...ale to neznamená, že si jich nevážím, vždy mi potěší. Často taky tím, co je za nimi, kdo si na mě vzpomněl, co kdo odhadoval, že bych ráda měla, kdo si potřeboval udělat čárku "splněno" a kdo mi obdarovává, aniž by se dárek...